apartmani
100
sopstveni
najam
internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Nikola

Opis

Vila Nikola je smeštajni objekat koji se nalazi u samom srcu Sokobanje, u ulici 27. Marta, na svega 100m od centralne pešačke zone, autobuske stanice i centralnog banjskog parka. Na par minuta od vile nalazi se pošta, banka, menjačnica, apoteka, pekara, picerija kao i veliki Idea supermarket, nekoliko manjih prodavnica brze hrane, restorani i dr.
Za sezonu 2023. prošireni su kapaciteti vile pa objekat sada raspolaže sa 6 velikih i prostranih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa za smeštaj do 6 gostiju. U jednom od apartmana moguće je smestiti i do 8 gostiju. Sve smeštajne jedinice imaju terasu, a neke od njih i prelep pogled na vrhove Ozrena.

Oko objekta nalazi se veliko dvorište oplemenjeno zelenilom a javni parking prostor nalazi se na ulici ispred objekta.

Parkiranje vozila moguće je na javnom i obeleženom parkingu ispred samog objekta koji se naplaćuje (važeća cena dnevne karte u sezoni 2022. bila je 167,00 dinara). Parkiranje je moguće i u neposrednoj blizini objekta besplatno, a raspoloživost parking mesta zavisi od termina i posećenosti same banje.

WI-FI internet i kablovska TV sa preko 150 TV kanala dostupni su besplatno u celom objektu.

 

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.