Passo Tonale

[spoiler icon="caret-square" style="simple" title="OPIS"]

Italija se ponosi raznovrsnošću ski centara koje, a jedno od njih koje se posebno ističe ne samo po skijaškom ugođaju, već i smeštajnim kapacitetima i idelanim uslovima da ovde provedete zimski odmor, svakako je skijalište Passo Tonale. Saznajte kako izgleda i šta sve nudi ovo skijalište, i počnite da planirate svoj ski sezonu!
Passo Tonale 2019/20 - prava prilika za vaše zimovanje

Skijalište okruženo masivima Adamelo i Presanela prostire se na 90 km staza sa razrađenim sistemom žičara. Glečer Presena, gde žičara vodi sve do 3000 m, stalno je prekriven snegom, što omogućuje skijanje tokom cele godine. Skijaško trčanje, izleti na reketima za sneg, jahanje i skijaški alpinizam su još neke od ponuđenih zimskih aktivnosti. Passo Tonale je prirodni ski amfitetar koji se nalazi u podnožju glečera Presena na koji žičara vodi na visinu od 3069 m, i koji omogućava skijanje tokom većeg dela godine.

Ponte di Lenjo (Ponte di Legno), zajedno sa mestom Passo Tonale predstavlja idealan izbor za pravi odmor u prirodnom zimskom ambijentu, nudeći velike mogućnosti za skijanje kako početnicima tako i iskusnim skijašima. Passo Tonale, glečer Presena, Ponte di Legno i Temu čine "Adamello Ski", bez sumnje jednu od izuzetnih italijanskih skijaških oblasti, koju odlikuje veliki broj ski staza i najsavremeniji objekti i oprema skijaške infrastrukture. Skijalište Passo Tonale deo je većeg nepovezanog područja SUPERSKIRAMA koje se sastoji od 8 ski područja.
Passo Tonale hoteli i apartmani

Ukoliko do sada niste posetili prelepo italijansko skijalište Passo Tonale, ovo je prava ski sezona za vas! Bilo da vas interesuje smeštaj kao što je apartman ili hotel Passo Tonale može da vam priušti obe varijante, na vama je da se informišete o ponudi koju je za vas pripremila Supernova Travel turistička agencija, i koja će sigurno odgovarati ljubiteljima skijanja, ali i onima koji tek treba da nauče. Izaberite smeštaj po svom ukusu i rezervišite na vreme aranžman Passo Tonale skijanje za najuzbudljiviju ski sezonu do sada!

[/spoiler]

Nema objekata na ovoj destinaciji (kategoriji).