Madona di Kampiljo

[spoiler icon="caret-square" style="simple" title="OPIS"]

Madona di Kampiljo je jedno od najelitnijh italijanskih skijališta i nezaobilazno stajalište italijanskog i svetskog džet seta. Skijalište Madona di Kampiljo koje se nalazi na nadmorskoj visini od 1514 m je i domaćin trke FIS svetskog kupa.

Ukoliko od zimovanja očekujete više od sportova na snegu, ovo italijansko skijalište je pravi izbor za vas, jer vam je pored 72 km ski staza na raspolaganju i bogat izbor zabave i noćnog života.
Madona di Kampiljo skijanje i zimske avanture

Poznato skijalište Madona di Kampiljo prostire se nekoliko staza svih težina, od kojih je većina pokrivena topovima za sneg. Izrazito dobrim sastavom žičara povezana je sa skijalištima Marilleva i Folgarida, sa kojima zajedno obuhvata 120 km staza.

Uz dodatnih 30 km staza za skijaško trčanje (dve su osvetljene noću) i parka za snoubord, nudi vam se i mogućnost skijanja izvan staza (off piste), kao i pešačenje na krpljama za sneg ili vožnja sankama koje vuku psi, a možete čak i prenoćiti u pravom iglu u parku prirode Adamello Brenta kod Ritorta. Skijalište Madonna di Campiglio deo je većeg nepovezanog područja SUPERSKIRAMA koje se satoji od 8 ski područja.
Madona di Kampiljo hoteli i apartmani

Ukoliko do sada niste posetili ski centar Madona di Kampiljo 2019. je odlična prilika da to učinite. Kada je u pitanju smeštaj ski centra Madona di Kampiljo hoteli i apartmani koje vam nudi Supernova Travel turistička agencija će sigurno odgovarati ljubiteljima skijanja i zimskih sportova. Izaberite neki po svom ukusu i rezervišite na vreme aranžman za skijanje u Madoni di Kampiljo.

[/spoiler]

Nema objekata na ovoj destinaciji (kategoriji).