★★★
200
4000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet
balkon, klima uređaj, tv

Opis

Lokacija:
hotel Jinene Resort je u mirnoj zoni Susa, oko 4 km od centra. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 21 km, a od aerodroma u Tunisu 147 km. U blizini su prodavnice, „Hanibal park“ atraktivni zabavni - luna park, akva park (na oko 100 metara od hotela), marina Port el Kantaouia, stara Medina, noćni klubovi, restorani...

Hotelska ponuda:
recepcija, spoljašnji bazen sa dva tobogana, dva bara, glavni restoran, teretana.

Ishrana:
all inclusive: švedski sto za doručak 07.00-09.30h, ručak 12.00-14.00h i večeru 18.30-20.30h. Pića uključena u cenu: za vreme obroka izbor vina (na čašu), voda, kisela voda, pivo i gazirani sokovi. U barovima kafa, čaj, gazirana pića, voda, pivo, vino. Bar na recepciji 10.00-24.00h, bar na bazenu 10.00-17.00h, bar na plaži 10.00-17.00 (samo gazirani sokovi i voda), užine u baru pored bazena (15.30-17.00h).

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
bežični internet na recepciji, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i oko bazena, dva teniska terena, stoni tenis, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, animacija (aquagym, igre u bazenu, časovi plesa), teretana.

Plaćaju se:
„La Jinene Beach Club“ restoran na plaži (pica, plodovi mora...), surf, kajak, parasailing, pedalina, jahanje konja i kamila, kvad, konzumacija u noćnom klubu, sef na recepciji, iznajmljivanje mini bara, bilijar, fitnes, sauna, đakuzi, hamam, masaže, čuvanje dece i elektronske i video igre.

Za decu:
tobogani pored bazena, dečiji bazen.

Sobe:
sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo i TV sa satelitskim kanalima.

Napomena:
skroman i povoljan hotel, direktno na prostranoj, peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Susu. Nalazi se odmah uz sestrinski hotel Royal Jinene 3*, čije sadržaje gosti Jinene Resorta koriste.