★★★★
50
2000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Vincci Rosa Beach & Thalasso nalazi se u hotelskoj regiji Skanes-Monastir, na lepoj plaži od svetlog peska. Od aerodroma u Monastiru je udaljen oko 2 km, od aerodroma u Tunisu oko 170 km, od centra Monastira oko 5 km.

Hotelska ponuda:
recepcija otvorena 24 časa, glavni spoljašnji bazen, unutrašnji bazen (zimi), glavni restoran i dva a la carte restorana (italijanski i tuniški), bar u lobiju, bar na plaži (1.5-31.10), bar pored bazena, vinski bar, spa centar, brojni sadržaji za sport i zabavu, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri (uz depozit), internet u lobiju i u sobama, sportovi na vodi koji ne zahtevaju motor (surf, pedaline), dečiji klub (4-12 godina), zona za igranje, dečiji bazen, luk i strela, odbojka, stoni tenis, boćanje, vaterpolo, fitnes, aerobik, aqua gym, mini golf, dnevna animacija, večernje zabave, prostorija sa društvenim igrama (šah, bekgemon, karte). Uvozna pića, nargile, vinski bar, sef, madraci za ležaljke, sportovi na vodi sa motorom, čuvanje dece, video igre, bilijar, pranje veša, lekar, spa (masaža, hamam, kozmetičar, frizer) su usluge koje se koriste uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, mini bar, telefon, sef (uz doplatu), SAT TV, internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
sve uključeno, samoposluživanje - švedski sto za doručak 07.00-10.00h, ručak 12.30-14.30h i večeru 18.30-21.00h u glavnom restoranu, kasni doručak do 11.30, razne užine, čaj, kafa, kolači, pice i hamburgeri u snek baru, sladoled tokom obroka, dva puta tokom boravka a la kart restoran uz obaveznu rezervaciju dan ranije. Od pića, u cenu je uključeno: gazirana bezalkoholna pića, sokovi, voda, bezalkoholni kokteli, lokalno pivo i vino, žestoka alkoholna pića domaće proizvodnje (boukha, vodka, viski, džin...), topli napici (kafa, čaj, topla čokolada). Pića se služe: 24 časa u centralnom baru, 10.00-00.00h u baru pored bazena, 10.00-18.00h u baru na plaži. Tokom obroka se služe pivo, vino, voda i gazirana pića.