★★★★
avionom
all inclusive
bazen, restoran, parking, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, tv, mini-bar
Blue Beach Golf & Spa

Opis

Lokacija:
Blue Beach Golf & Spa hotel je idealna destinacija za nezaboravan odmor pod mediteranskim suncem. Smešten između dva istorijska grada Susa i Monastira, hotel sa 4 zvezdice je raj mira za celu porodicu. Nalazi se direktno na finoj peščanoj mediteranskoj plaži u regiji Skanes Monastir, između Susa, od koga je udaljen oko 12 km i Monastira od koga je udaljen oko 15 km, na 5 minuta hoda od golf terena Palm Links i na 5 minuta hoda od jahačkog kluba. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 7 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 162 km.
Nov hotel, otvoren 01.06.2024. godine!

Hotelska ponuda:
Hotel ima recepciju, restoran, više barova (Lobby Bar, Snack Bar, Mavarski cafe, Beach Bar), 3 otvorena bazena, od čega je jedan sa toboganima, dečije igralište, dečiji klub, Wi-Fi internet na recepciji hotela, animacija, aerobik, teniski teren, stoni tenis, streljaštvo, Spa Centar (masaže, tursko kupatilo, razni tretmani), fitnes, sportovi na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela.

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://bluebeach.tn/