apartmani

Vila Oasis

70
100
autobusom, sopstveni
najam

Opis

 

VILA OASIS (40.264810, 22.595763)
se nalazi na samom šetalištu, 70m od plaže i 100m od centra. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Vila ima lift. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče), frižiderom, kupatilom sa tuš kadicom, SAT TV-om, klima uređajem. Klima se doplaćuje na licu mesta 5 € po danu.

PEŠKIRI – NE;
WiFi – DA;
PARKING – NE;
TERASA – DA;
KLIMA – DA (uz doplatu 5€ po danu)

Struktura kreveta:
1/2 STD = dvokrevetni studio sa 2 singl kreveta ili jednim bračnim krevetom.
1/2 LUX STD = dvokrevetni studio sa 2 singl kreveta, koji se nalaze u novom, renoviranom delu vile, na petom spratu (lift ide do ovog sprata).
1/3 STD = trokrevetni studio sa 3 singl kreveta ili bračnim krevetom i singl krevetom.
1/3 LUX STD = trokrevetni studio sa 3 singl kreveta, koji se nalaze u novom, renoviranom delu vile, na petom spratu (lift ide do ovog sprata).
1/4 STD = četvorokrevetni studio sa dva singl kreveta i krevetom na sprat.

*Grčki standard za singl krevet je 75x185cm, za francuski krevet 120x185cm, za pomoćni ležaj 65x175cm
*Kuhinje u apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su samo za pripremanje laganih obroka. Ukoliko planirate pripremanje raznovrsnijih i obilnijih obroka, predlažemo da ponesete dodatnu šerpu, veliki nož, kuhinjsku krpu, kutlaču i sl.
*Internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže
*Sve razdaljine su preuzete sa Google mapa i informacionog su karaktera