apartmani
450
autobusom, sopstveni
najam
parking, internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Hotel Aloni

Opis

Hotel Aloni se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, u prelepom mediteranskom ambijentu izolovanom od buke i prolaznika na oko 450 metara udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i apartmana smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Smeštajne jedinice čine trokrevetni studiji – idealni za parove i porodicu sa malom decom. Sve smeštajne jedinice hotela, poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu orjentisanu ka dvorištu i bazenu. Opremljene su klima-uređajem (korišćenje se doplaćuje 6€ po danu), flat TV-om i fenom.

Hotel Aloni poseduje veoma lep i poprilično veliki bazen sa odvojenim delom za decu. Za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su potpuno besplatni. U sklopu hotela, u hladu maslina, nalazi se i mini dečije igralište. Gostima je na raspolaganju i bar sa zatvorenim i otvorenim delom, gde u toku celog dana možete uživati u toplim i hladnim napicima.

Svakog jutra se služi i doručak na bazi švedskog stola od domaće pravljenih namirnica uzgajanih od strane ljubaznih grčkih domaćina, a doplata za isti se vrši na licu mesta po važećem hotelskom cenovniku.

Vila Aloni poseduje veliki i ograđeni sopstveni parking koji je besplatan za sve goste apart – hotela i koji se nalazi na 50m od kompleksa.

GPS koordinate: N 39.987563, E 23.608302

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova, nije moguće da se garantuje konstantnu dostupnost signala i njegova jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 3.0€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.