★★★★★
Luštica Bay Marina, Radovići 85323
20
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

 

Lokacija
Luštica Bay nalazi se u opštini Tivat. Smešten na poluostrvu Luštici u severozapadnoj uvali Trašte, Luštica Bay je novi grad. Pokrivajući više od 6,9 hektara prirodne lepote i nudeći bogatstvo svetske klase stambenih i lifestyle objekata, postala je jedinstvena destinacija; novo crnogorsko primorsko naselje koje nudi mir, zdrav život i moderni luksuz onima koji traže život kakav bi on trebao biti.

HOTEL THE CHEDI LUSTICA BAY je jedinstven hotel sa pet zvezdica u Crnoj Gori. Smešten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, u opštini Tivat, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay u autentičnom prostoru koji odiše luksuzom.

 

Hotelski sadržaji
Savremeni hotel nudi elegantne i svetle sobe koje reflektuju kretanje Jadranskog mora i boja Mediterana. Hotel svojim gostima nudi 111 soba i apartmana, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness spa sa zatvorenim bazenom, privatnu plažu i otvoreni “infinity” bazen. Od kulinarskih umetnosti do pametno osmišljene tehnologije, objekti nude sve što biste očekivali od jednog od najekskluzivnijih hotela u Crnoj Gori, a sve je osveženo iskrenim crnogorskim gostoprimstvom.

Dizajniran da se besprekorno uklopi u stil, ambijent i zajednicu grada, on je deo ove jedinstvene celine. Ukoliko zakoračite izvan hotela osetićete atmosferu užurbanog šetališta marine i biti zadivljeni bogatstvom sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje. Autentičnost je ključna za iskustvo svakog pojedinačnog gosta. The Chedi Luštica Bay nudi sve od prefinjene raskoši arhitekture do intimnosti obraćanja gostima, po imenu uz poštovanje.

 

Usluga

Noćenje/ doručak.

 

Plaža

Gosti hotela The Chedi Luštica Bay mogu da uživaju u privatnoj plaži, koja je rezervisana isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osveženja iz The Rok Beach Bar-a.