★★★★
150
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion, pun pansion

Opis

Lokacija
Zbog svoje pozicije i sadržaja, idealan je za goste koji žele da im je sve na dohvat ruke. U neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, suvenir šopovi, prodavnice. Za goste koji žele aktivan odmor postoji mogućnost organizovanja brojnih izleta. Nalazi u centru Igala, udaljen 50 m od Jadranske magistrale i nepunih 100 m od obale mora.

Hotelski sadržaji
Gostima su na raspolaganju restoran, aperitiv bar, beauty salon (fizikalna terapija i rehabilitacija, masaža, tretmani lica i tela, pedikir, manikir, depilacija toplim i hladnim voskom).

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža
Peščana plaša je na udaljenosti oko 150m od hotela. Gosti hotela plaćaju korišćenje ležaljki i suncobrana.

Igalo je grad u opštini Herceg Novi. Kada je u pitanju Igalo letovanje u ovom mestašcetu je oduvek popularno u regionu, a tome se može pripisati više razloga. Geografski položaj i začuđujuća lepota prirode su upravo ono što je učinilo Igalo i Herceg Novi najatraktivnijim turističkim lokacijama na obali Crne Gore.

 

Igalo Crna Gora - letovanje sa lekovitim svojstvima

Naselje sa puno zelenila i sunca, poznato kao mesto sa razvijenim zdravstvenim turizmom, sa osloncem na korišćenje lekovitog blata. Ima preko 200 sunčanih dana godišnje i dugu kupališnu sezonu koja traje od maja pa sve do oktobra. Zahvaljujući neposrednoj blizini Herceg Novog, letovanje u Igalu postaje još svestranije, budući da možete da vas samo šetalište odvaja od ovog šarmantnog suseda.

Upravo duž šetališta Pet danica koje povezuje Igalo i Herceg Novi, nalaze se razni sadržaji koji gostima omogućavaju sadržajan, prijatan i opuštajući odmor. Pored toga, Igalo se nalazi u podnožju planine Orjen, plus je bio važna raskrsnica na putevima velikih civilizacija, pout grčke i rimske.

 

Kompletno opremljene plaže u Igalu

Kada je u pitanju Igalo plaža koja se najviše izdvaja je betonska javna plaža, duga oko 150 m. Na njoj ćete naći sve što vam je potrebno da provedete dan, od suncobrana, ležaljki, tuševa, kabina, kao i kafića i barova gde se možete osvežiti i napraviti pauzu od sunčanja.

Pored javne, gradske plaže, još jedna poznata plaža je kupalište Hotela “Igalo”, koja je takođe kompletno opremljena, pa nećete morati da nosite previše stvari sa sobom.

 

Igalo izleti za svačiju dušu

Prethodno pomenuti susret civilizacija na ovom području je ostavio i više nego neizbriusiv trag, što na arhitekturu Igala, to i na način života i mentalitet stanovništva. Istorija Mediterana je prepuna primera izuzetne gradnje, što svakako nije preskočilo ni crnogorsko primorje.

Iz Igala se često organizuju posete okolnih atrakcija, a verovatno najpopularniji obilazak je onaj koji vas vodi ka spoljašnjem delu Bokokotorskog zaliva, koji obuhvata lokalne atrakcije poput Plave Špilje, Mamule, ili mesta kao što su Rose i Žanjice. Pored morskih obilzaka, možete posetiti i planinu Orjen, što je uvek posebno interesantno ljubiteljima pešačenja.

 

Igalo hoteli - smeštaj Igalo

Kada je u pitanju Igalo smeštaj je veoma raznovrstan, ali hoteli su verovatno najbolja opcija za koju možete da se odlučite, budući da ćete tako osetiti komfor pravog letovanja. Supernova Travel vam nudi nekoliko varijanti smeštaja u hotelima u Igalu, zato požurite i rezervišite svoje Igalo letovanje u Crnoj Gori što pre!