★★★★
Sveta Bubala Bb, 85340 Herceg Novi, Crna Gora
20
100
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet, privatna plaža, spa i velnes

Opis

Lokacija

U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora u Herceg Novom, smešten je ovaj hotelski kompleks.

Hotelski sadržaji

Sve usluge hotela dostupne su gostima, nezavisno od toga u kom su delu kompleksa smešteni.
Na raspolaganju su: sopstvena plaža na obali mora, bazen u bašti sa temperiranom vodom, kao i wellness centar sa infra i finskom saunom, jaccuzzi-em, solarijumom i salama za masažu.

Tri restorana u parku hotela u svojoj ponudi imaju mediteranska i međunarodna jela i pića. Pored toga gostima hotela stoje na raspolaganju i gril terasa, pivnica i sladoledarnica.
Raspolaže i savremeno opremljenom salom za konferencije i skupove, što može da posluži za održavanje raznih seminara i radionica u posebnom ambijentu.
Gostima koji stižu sopstvenim vozilima obezbeđeno je besplatno parking mesto, a takođe je moguće iznajmiti automobil, motor, brodić ili potražiti usluge transfera i raznih programa

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto. Postoji mogućnost doplate za pun pansion.

Plaža

Hotel Sun Resort ima sopstvenu plažu i ulaz za goste hotela je besplatan. Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu vode i širokoj ponudi usluga (bar na obali mora, animatori, mogućnost iznajmljivanja raznih rekvizita) plaža odgovara najvišim standardima, pa je 2009. godine dobijena Plava Zastava koja označava najbolja kupališta sveta. Gosti hotela ležaljke i suncobrane pored bazena i na plaži koriste besplatno. Udaljena je oko 30 m od glavne zgrade Primorke.

Uz letovalište kao što je Herceg Novi Crna Gora svake godine predstavlja atraktivnu destinaciju za turiste. Lepe plaže i odlična ponuda kafića i klubova su razlozi zbog kojih je letovanje u Herceg Novom uvek dobar izbor.

 

Herceg Novi letovanje - odmor uz sunce i zelenilo

Herceg Novi se nalazi između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku Kotorsku. Mnogi ovaj grad nazivaju gradom sunca i zelenila, i to s razlogom.

Ukoliko zamišljate tradicionalno letovanje Herceg Novi je, sa preko 200 sunčanih dana godišnje pravi izbor. Odmor uz sunčanje i more i šetnju pokraj obale je zagarantovan, ali ovaj zanimljiv grad Crne Gore nudi još atrakcija za turiste.

 

Herceg Novi znamenitosti - leto uz zanimljive obilaske

Herceg Novi je poznat po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci, umetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora... Jednostavno grad koji pruža široku lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse.

Nekadašnje tvrđave Forte mare, Španska tvrđava i Kanli kula služe kao letnje pozornice, na kojima se odvijaju programi tradicionalnih filmskih i pozorišnih festivala.Ovde ujedno rastu i vrlo retki primerci cveća i ukrasnog bilja.

Letovanje u Herceg Novom iskoristite za obilazak najlepših delova ovog grada. Najlepši park je Savinska dubrava. Čuveni manastir Savina poznat je i kao "pravoslavna duša Boke Kotorske". Herceg Novi je poznat i kao karnevalski grad, pa se može desiti da prisustvujete atraktivnim manifestacijama.

 

Herceg Novi plaže - izbor za svačiji ukus

Za one koji od letovanja očekuju mogućnost izbora i različite plaže Herceg Novi je odlična opcija. Na raspolaganju će vam biti gradske i prigradske plaže, peščane, šljunkovite, betonske, stenovite…

Bez obzira na to koji tip preferirate, plaže u Herceg Novom će sigurno odgovarati vašem ukusu, a uz Jadransko more ćete se osvežiti tokom vrelih dana, i zasluženo odmoriti od obaveza.

 

Herceg Novi smeštaj - hoteli u Herceg Novom

Kada je u pitanju Herceg Novi smeštaj koji se nudi odgovara svim kriterijumima putnika, a uz turističku agenciju Supernova Travel čekaju vas najbolji hoteli u Herceg Novom, u različitim delovima grada. Možete izabrati smeštaj na bazi polupansiona, kao i boravak u luksuznim hotelima. Pogledajte ponudu agencije i aranžmane “Herceg Novi 2019”, i izaberite onaj po svojoj meri.

Leto se bliži, pa preporučujemo da željene aranžmane rezervišete što pre! Ukoliko ste odlučili da posetite Herceg Novi leto 2019. će biti još jedna prilika da se uverite u to da je letovanje u Crnoj Gori odličan izbor.