MSC Magnifica

Italy, France, Spain, Portugal, Barbados, Grenada, Bonaire, Curacao, Colombia, Costa Rica, Panama, Mexico, United States, Hawaii, Western Samoa, Fiji Island, New Zealand, Australia, Japan, Korea, China, Hong Kong, Vietnam, Singapore, Malaysia, Sri Lanka, U.Arab Emirates, Oman, Jordan, Egypt, Greece.

119
118
17415
MSC Magnifica

PUT OKO SVETA - MSC 2026
119 dana, 118 noći
04.01.2026. - 2.05.2026.
luka ukrcavanja; Ćivitavekia, Rim - Italija
brodom MSC MAGNIFICA

Mnogi od nas sanjaju da će imati priliku da vide ceo svet... jednog dana. Sada je prilika za to!

Zaplovite brodom MSC Magnifica 5. januara 2026. na neverovatno 119-dnevno putovanje oko sveta, otkrivajući mnoga od najlepših i najfascinantnijih mesta na planeti.

Doživite 59 neverovatne destinacije u 31 različitoj zemlji na jednom, nezaboravnom putovanju. Obići ćete Mediteran, proći kroz Gibraltar, zatim preći Atlantski okean, kroz Panamsko kanal doći do zapadne obale severne Amerike. Plovite Tihoim okeanom do Nogog Zelanda i Australije, zatim istočnim i južnim obalama Azije doći do Arabijskog poluostrva, i na kraju prolaskm kroz Suecki kanal nazad na Mediteran.

Dok putujete u stilu bez napora i udobnosti između destinacija, imaćete sve vreme na svetu da se opustite na elegantnom brodu MSC Magnifica, koristeći svaki trenutak. Možete uživati u gurmanskoj kuhinji inspirisanoj destinacijama, uživati u zabavi i aktivnostima svetske klase na brodu, sunčati se pored brodskih bazena i iskoristiti mnoge druge pogodnosti na brodu.

Cena karte uključuje 15 ekskurzija na obali, a naravno možete rezervisati druge izlete unapred ili tokom krstarenja. Takođe ćete imati paket pića uz obroke "Dine & Drink" i 30 % popusta na usluge pranja veša tokom krstarenja.

Rezervišite svoje krstarenje svetom sada i počnite da se radujete predstojećoj avanturi života.

 

krstarenje put oko sveta msc magnifica

 

 

Moguće luke ukrcavanja: Ćivitavekia, Đenova - Italija, Marsej - Francuska, Barselona - Španija
Informacije o itinereru su podložne promenama zbog konačne dostupnosti veza ili sidrišta u lukama

 

CENE KRSTARENJA u € po osobi,
za smeštaj u dvokrevetnoj kabini, sa uključenom lučkom taksom, napojnicama, pićem tokom obroka

Krstarenja Put oko sveta 2026
ukrcavanje Ćivitavekia-RIM, Italija

doživljaj

kategorija kabina

unutrašnja

prozorska

balkonska

05.01.2026 – 02.05.2026

Bella

od 17.415

od 20.115

od 23.655

Fantastica

od 18.255

od 21.125

od 23.823

 

 

Ako ste kao dete uživali u romanima Žila Verna i upijali fantastičan svet sa filmskog platna, krstarenje put oko sveta je pravi izbor za vas. Za sve koji su željni pustolovine i oduvek maštaju da upoznaju predivne luke Italije, Francuske, Argentine i Australije fasciniraće plovidba lukuznim kruzerom do najudaljenijih mesta na planeti.

Kao jedan od najekskluzivnijih i najluksuznijih vidova odmora, krstarenje sa itinererom koji obuhvata preko 20 zemalja sasvim izvesno je iskustvo koje se ne zaboravlja. Programi putovanja kruzerom u organizaciji Supernova travel zavise od destinacija koje se obilaze. Svako pristajanje u novu luku je prilika da obiđete neka od najatraktivnijih svetskih ostrva, poznate primorske gradove Evrope, Azije, Južne Amerike, odnosno svih kontinenata.
Otkrijte kulturno istorijske znamenitosti, uživajte u brojnim zabavnim sadržajima na brodu i opustite sva čula u restoranima i spa centrima na kruzeru. Neka krstarenje PUT OKO SVETA bude vaš izbor i otisnite se u životno-morsku avanturu na četiri meseca uz Supernova travel!

 

PREUZMI PDF PROGRAM

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

• Krstarenje prema izabranom itinereru;
• Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
• Lučke takse;
• Napojnice (Hotel Service Charges - HSC) u iznosu od 12 eur po osobi po noći;
• Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
• 15 izleta, unapred odabranih od strane brodara. Ostale izlete možete samostalno rezervisati tokom krstarenja;
• Dine & Drink paket pića za vreme ručka i večere koji uključuje: vina kuće, točeno pivo i izbor ostalih pića i napitaka. Paket pića se ne može koristiti u specijalizovanim restoranima i barovima izvan buffet restorana;
• 30% popusta na korišćenje brodske perionice rublja;
• Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzikel;
• Korišćenje bazena, fitnes sale;
• Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;


Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.